Over De Laatste Eer Assen

Bij De Laatste Eer Assen omarmen we de kracht van saamhorigheid. Een uitgestoken hand, een kop koffie, een luisterend oor – het zijn deze gebaren die ruimte en aandacht scheppen voor een betekenisvol afscheid. Salvador Dali’s woorden, “Elk afscheid betekent de geboorte van een herinnering,” weerspiegelen onze overtuiging dat afscheid niet alleen een afsluiting is, maar ook een begin van waardevolle herinneringen.

Coöperatief Gedachtegoed

Vanuit ons coöperatieve gedachtegoed biedt De Laatste Eer Assen u:

  1. Verzorging en Uitvaartbegeleiding: Onze uitvaartbegeleiders staan u bij in het regelen van een gepast afscheid, terwijl onze verzorgers zorgen dat de overledene wordt herinnerd zoals u dat wenst.
  2. Eigen Locatie voor Opbaring en Afscheid: Onze sfeervolle ontmoetingsruimte en intieme opbaarruimtes in Assen bieden ruimte voor een persoonlijk afscheid.
  3. Zorg voor Later: Verzeker u voor een gunstig contributiebedrag bij De Laatste Eer Assen, zodat uw nabestaanden niet voor verrassingen komen te staan.
  4. Samen de Regels Bepalen: Als vereniging nodigen we leden uit om mee te denken en te beslissen, waardoor we samen verantwoordelijk zijn voor de koers van DLE Assen.
  5. Toegewijd Team: Ons team, bestaande uit uitvaartbegeleiders, verzorgers, ondersteunende medewerkers en bestuursleden, staat klaar voor een persoonlijk gesprek. We hebben bewust voor dit vak gekozen en voelen ons sterk betrokken bij onze leden.

Mogen we voor u iets betekenen? Maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek.