Uitvaart regelen

Op het moment dat iemand overlijdt, moet er in korte tijd veel geregeld worden. Vaak is dit een emotionele tijd waarin er veel op de schouders van nabestaanden terecht komt. Wij ondersteunen u hierin en willen er graag samen met u voor zorgen dat er vorm wordt gegeven aan een mooi en passend afscheid. Een afscheid waar u en andere dierbaren troost uit kunnen putten.

In de eerste uren na iemands overlijden hoeft er vaak niet meteen van alles geregeld te worden. U kunt eerst de tijd nemen voor uw emoties en met andere dierbaren bij elkaar komen. Vervolgens kunt u beginnen met het regelen van de uitvaart.

Samen zorgen voor een mooi afscheid

Een uitvaart regelen kan een moeilijke klus zijn. Emoties vragen vaak veel ruimte, waardoor het lastig is om energie op te brengen voor het regelen van de praktische zaken. De uitvaartbegeleiders van De Laatste Eer Assen staan voor u klaar om u te helpen. Ze nemen de tijd voor u en uw verhaal, luisteren naar uw dierbare herinneringen en helpen u waar nodig met de praktische zaken. Denkt u aan het regelen van de kist, bloemstukken en de rouwadvertentie en -kaarten. Samen met u wordt er invulling gegeven aan een mooi en persoonlijk afscheid.

Om u een goed beeld te geven van wat er na een overlijden geregeld moet worden, hebben we een stappenplan gemaakt. Hierin staat heel overzichtelijk wat er wanneer moet gebeuren.

Overlijden melden? Bel (0592) 406 566 (24/7 bereikbaar voor leden en niet-leden).