Na de uitvaart: Steun en zorg in de volgende fase

Na de uitvaart begint een nieuwe fase, waarin u moet leren omgaan met het gemis van uw dierbare. Het is een uitdagende, onzekere en emotioneel zware periode die voor iedereen anders is. Bij De Laatste Eer Assen begrijpen we dit en staan we ook na de uitvaart voor u klaar.

Nazorg met Begrip

Emoties en praktische regelingen gaan vaak samen, ook na de uitvaart. Er zijn zaken die nog moeten worden afgehandeld, maar ook het verdriet dat u met zich meedraagt. Begrijpend dat juist na de uitvaart behoefte kan bestaan aan steun, laten wij uw hand niet meteen los. We bieden een luisterend oor, een kopje koffie, of hulp bij praktische zaken als u dat wenst. Ook na de uitvaart staat u er niet alleen voor.

Steun op Maat

Wellicht heeft u behoefte aan hulp bij het versturen van dankbetuigingen, het plaatsen van een advertentie, of het maken van keuzes rond een gedenkmonument of asbestemming na crematie. Wat uw vragen ook zijn, u kunt altijd bij ons terecht. Of het nu telefonisch is, bij u thuis, of bij ons op kantoor; als Vereniging staan we voor elkaar klaar. Wij zijn er voor u.

Overleg en Ondersteuning

Heeft u behoefte aan overleg of ondersteuning? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.