Over De Laatste Eer Assen

U staat niet alleen

Wij geloven in de kracht van saamhorigheid. Een hand op je schouder. Koffie. Een pan soep. Een luisterend oor. Durven doorvragen. Verhalen delen, herinneringen ophalen. Er voor elkaar zijn als het erop aankomt. Want dat schept ruimte en aandacht voor een goed afscheid.

‘Elk afscheid betekent de geboorte van een herinnering’ – Salvador Dali

Afscheid nemen markeert het einde van een periode. De onomkeerbaarheid van afscheid kan weemoedig of intens verdrietig zijn. Tegelijkertijd vormt het een vertrekpunt, een nieuw begin. Het leven zonder degen met wie je verbonden was, start hier. Het is het begin van herinneringen.

Herinneringen ontstaan pas als iets voorbij is. Verhalen, woorden, beelden, gevoelens en gedachten worden waardevol. Het zijn ‘erfenissen’ om te koesteren, monumenten van blijvende waarde. Afscheid dat de aandacht krijgt die het verdient, markeert een nieuwe fase en creëert ruimte om verder te gaan.

Plan uw kennismaking in

Ons team

Bij De Laatste Eer Assen verrichten we ons werk vanuit een diepgewortelde passie om mensen te ondersteunen in tijden van moeilijkheden. Onze betrokkenheid, ervaring en 24/7 beschikbaarheid staan garant voor een dienstverlening die verder reikt dan de gewone zorg.

 • Ron van der Molen

  Manager Uitvaartverzorging

 • Frida Dreves

  Uitvaartverzorger

 • Jos Musters

  Uitvaartbegeleider

 • Rita Oosterhof

  Uitvaartbegeleider

 • Ada Krikken

  Uitvaartbegeleider

Coöperatief Gedachtegoed

Wij geloven in het belang van een goed afscheid en zorgen voor de nodige aandacht en ruimte die zo’n afscheid vereist. Samen. Omzien naar elkaar en zorgen voor elkaar. Want samen staan we sterker. Vanuit dit coöperatieve gedachtegoed kan De Laatste Eer Assen veel voor u betekenen:

 1. Verzorging en Uitvaartbegeleiding: Onze uitvaartbegeleiders helpen u bij het regelen van alle aspecten rondom het afscheid. Onze verzorgers zorgen ervoor dat de overledene er zo vertrouwd mogelijk uitziet.
 2. Eigen Locatie voor Opbaring en Afscheid: Ons pand in Assen biedt een sfeervolle ontmoetingsruimte voor afscheidsdiensten en een intieme plek voor opbaring. Nabestaanden hebben toegang van 9 tot 21 uur.
 3. Zorg voor Later: Verzeker uzelf voor een gunstig contributiebedrag, zodat uw nabestaanden bij overlijden niet voor verrassingen komen te staan. De winst gaat naar de leden.
 4. Samen de Regels Bepalen: Als vereniging nodigen we leden uit om mee te denken en te beslissen. Elke verenigingslid heeft een stem in de Algemene Ledenvergadering.
 5. Ons Team: Een mooi afscheid begint met aandacht. Ons toegewijde team, bestaande uit uitvaartbegeleiders, verzorgers, ondersteunend personeel en bestuursleden, staat klaar voor onze verenigingsleden.

Maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek.